En Son Yayınlananlar:

9 Mayıs 2013 Perşembe

Lars And The Real Girl

Gerçek Sevgi
Yapımı : 2007 - ABD
DramKomedi
106 Dak.
Craig Gillespie
Ryan GoslingEmily MortimerPatricia ClarksonKelli GarnerAngela Vint
Nancy Oliver
Peter Berg ,  Sidney Kimmel
Imdb:7.4

   Bu filmi izlerken 'mutlu oldum'..Her film böylesine mutluluk hissettirmez insana!Mutlu oldum çünkü;iyi insanların varolabileceğini bilmek harika..

   Küçük bir kasabada geçiyor filmimiz.Başkarakterimiz Lars,babasının ölümüyle iyice içine kapanır.Yengesi ve abisinin evlerinin garajında oturan Lars,dış dünyayla bağını iyice koparmıştır.Bu durum herkesi üzmektedir.Lars birgün,bir kızarkadaşı olduğundan bahseder.Bu habere tabii ki herkes çok sevinir.Yalnız bahsettiği kız,internet sipariş ettiği bir şişme bebektir.Filmin olayı da burda başlar.Tüm kasaba önce bu olayı garipser.Ama Lars öylesine sahiplenir ve gerçek insan muamelesi yapar ki, bir süre sonra herkes bu duruma alışır.

   
Lars'ın tekrar dış dünyaya açıldığını,asosyalliğinden bir nebze kurtulduğunu gören kasabalılar da bu oyuna ortak olurlar.Öyle ki onlarda Bianca(şişme bebeğin adı bu)'yla oturup konuşmaya,yemek davetlerinde onun içinde yer ayırmaya,kıyafet seçmek için yardım etmeye başlarlar.

   Tüm bunları Lars'ın durumunu bildiklerinden ve onun iyileşmesini istediklerinden,isteyerek,severek büyük bir özveriyle yaparlar.

   Bende bu dünyadaki tüm kötülükleri 'sevgi'yle yenebileceğimizi düşünüyorum.Herşey aslolanı sevmekle,anlamakla başlar.Sadece sevmek yetmez ama.Empati kurabilmeliyiz insanlarla.Böylece daha yaşanabilir,anlaşılabilir bir dünya varedebiliriz.

   Buarada Lars'ı canlandıran Ryan Gosling hakkında da bir-iki birşey yazmadan geçemeyeceğim.Bu filmde o kadar iyi ki'bu adam oyuncu olmak için gelmiş dünyaya'hissiyatı yarattı bende..

   2007 Bağımsız bir Amerikan filmi olan 'Lars And The Real Girl'ün mutlaka izlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

   Birlik ve beraberliğin üstesinden gelemeyeceği şey yoktur. Sevdiklerinize 'sevdiğinizi' hissettirin.
İyi seyirler..

Yazı: olimposgod


FRAGMAN



Lars And The Real Girl - Gerçek Sevgi
(Türkçe Dublaj Tek Part Full İzle)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...