En Son Yayınlananlar:

10 Aralık 2014 Çarşamba

Tüm Zamanların En İyi 20 Yılbaşı Filmi

en iyi yılbaşı filmleri, en iyi noel filmleri, en iyi yeni yıl filmleri

Sizler için birçok yeni yıl temalı film arasından bir top 20 listesi hazırladık.
Tüm zamanların en iyi 20 Noel filminin kapsamlı tanıtımlarını ve fragmanlarını bulabileceğiniz bu post altında filmlerin tamamını full izleme şansınızda olacak.

Uzun bir yılı bitirdiğimiz, her şeye sil baştan başlama şansını bulacağımız, bu soğuk kış günlerinde evde oturup sizler için seçtiğimiz birbirinden güzel 20 yılbaşı filmini izlemek kadar dinlendirici bir şey daha olmayacaktır sanırım.

Yılbaşı yeni umutlar için bir vesile.
Sokaklar karanlık ve soğuk, evlerimiz sıcak.
Bir dönemi bitiriyor ve sürprizlere gebe yeni bir döneme başlıyoruz.
Yaşam bizi zorlamış da olsa; her an beklenmedik güzellikler de bizleri bulabilir..
Ağaçlar yapraklarını dökerler, fakat baharda yeniden yeşerirler..
Bir yılın bitişi bizlere bunu hatırlatıyor..

Genelde romantik/komedi ve fantastik türde, iç ısıtan konularıyla, yerli-yabancı, eski-yeni, 20 güzel filmi izlerken, her şeyin güzel olacağı yeni bir seneye neşeyle hazırlanmanızı, bu seyirden zevk almanızı ve sağlıklı, mutlu, güzel bir yeni yıl geçirmenizi dileriz...
- 1 -
Love Actually - Aşk Heryerde
Yapım: 2003
Ülke: İngiltere
Yönetmen: Richard Curtis
Türü: Romantik komedi, dram, aşk
IMDb: 7.7
Oyuncular: 
Alan Rickman, Bill Nighy, Colin Firth,
Emma Thompson, Hugh Grant, Liam Neeson, Keira Knightley,


"Aşk Her Yerde", Noel yaklaşırken Londra'da yaşanan ve hayatın bir yerinde kesişen on ayrı aşk hikâyesini anlatmaktadır.

Dünyanın yönetim koltuğunda oturan otoriter başkanı ya da kitleleri büyüleyen bir rockstar olun aynı kapıya çıkacaktır: Aşktan kaçamazsınız! İşte, günümüz Londra’sında Noel’den iki ay önce yaşanan farklı olayları mercek altına alan "Aşk Her Yerde" adlı bu filmde de, aşkın yüceliği üzerine bir yapım... Filmin nihai amacının, aşkın yüceliğine dair bir güzelleme olduğunu ileri sürmek mümkün... Belki de "Aşk Her Yerde"nin başrolünde "Aslında Aşk" var...

"En iyi film" ve "en iyi senaryo" dallarına Altın Küre ödülüne aday gösterilen film, "en iyi yardımcı erkek oyuncu" (Bill Nighy) dalında BAFTA ödülü kazanmıştı. Bundan başka değişik yarışmalarda 10 ayrı ödül daha alan film 18 dalda da ödüle aday gösterilmişti.

FRAGMAN:

Love Actually - Aşk Her Yerde
(Türkçe Altyazılı Tek Part İzle)

Love Actually - Aşk Her Yerde
(Türkçe Dublaj Tek Part İzle)


- 2 -
The Nightmare Before Christmas - Noel Gecesi Kabusu

Ülke: ABD
Yıl: 1993
Yönetmen: Henry SelickSenaryo: Tim Burton
IMDb: 8.1
Oyuncular: 
Danny Elfman, Chris Sarandon, Catherine O'Hara, 
William Hickey, Glenn Shadix, Ken Page


Yaşadıkları toplumun sosyal hayatı etkileyen çok önemli iki kültürünü, Noel’i ve Cadılar Bayramı’nı ele alıp, aynı potada eriten Henry Selick ve Tim Burton ikilisi, eğlenceli bir müzikal/animasyon ortaya çıkarıyorlar. Filmde, Henry Selick kadar senarist Tim Burton’ın da etkisi olduğu su götürmez bir gerçek.

“The Nightmare Before Christmas-Noel Gecesi Kabusu”nun ilginç karakterleri ve de ilgi çekici bir konusu var. Cadılar Bayramı kentinde, her yıl Cadılar Bayramı “korkunç” bir şekilde kutlanmaktadır. Öyle ki, garip yaratıklara ev sahipliği yapan bu şehir, korkunç bir Cadılar Bayramı için her sene, birçok plan yapıp tüm olanaklarını bu kutlamalar için seferber etmektedir. Bu şehrin korkutma üstadı ise Jack Skellington’dır. Jack, her sene kutlamaların bir numarası olsa da, artık yaşamında! bir değişiklik aramaktadır. Tam da bu sırada, Noel hazırlığı yapılan bir yere düşer. Korkutmanın olmadığı, sevginin hakim olduğu bu yerden oldukça etkilenen Jack, kendi şehrinde bir Noel kutlaması için düğmeye basar. Ama, korkutma dışındaki faaliyetlerde pek bulunmamış olan şehir halkına Jack’in Noel’i doğru bir şekilde anlatması gerekecektir…

Tim Burton’ın elinden çıkma senaryoda Burton, sinemasının kendine has tüm “ilginçliklerini” sergilemiş. Hepsi birbirinden ilginç karakterlerden tutun da, iki farklı bayramı irdeleyişindeki incelik, Burton’ın filme olan etkilerini gözler önüne seriyor. Yönetmen Henry Selick de elindeki iyi senaryoyu değerlendirmeyi başarıyor.

Müzikal olmasının getirdiği dezavantajı, ustalıkla avantaja çeviren film,türün sevenleri kadar farklı bir tat arayanların da hoşlanacağı tarzda bir animasyon.

FRAGMAN:

The Nightmare Before Christmas - Noel Gecesi Kabusu
(Türkçe Altyazılı İzle)
Part I

(Türkçe Altyazılı İzle)
Part II

The Nightmare Before Christmas - Noel Gecesi Kabusu
(Türkçe Dublaj Tek Part İzle)

- 3 -
It`s A Wonderful Life - Şahane Hayat
Yapım yılı 1946
Ülke: ABD
Türü: Dram, Aile, Aşk, Fantazi
Yönetmen: Frank Capra
Senarist: Frances Goodrich, Frank Capra
IMDb: 8.7
Oyuncular:
James Stewart, Donna Reed, Lionel Barrymore



Özgün adı It's a Wonderful Life olan filmin, bazı kaynaklara göre Türkiye'de Yaşamak Güzeldir adı ile de gösterildiğine dair kayıtlar vardır.

İflasın eşiğine gelen George Bailey (James Stewart) bir Noel gecesinde kendini nehre atarak intihar etmek üzeredir. 

Doğduğundan bu yana aynı küçük kasabada yaşayan Bailey kendisini buraya ve insanlarına adamış, hoşgörülü, güvenilir ve yardımsever bir insandır. Büyük Ekonomik Buhran'ı hasarsız atlatmış, babasından devraldığı konut ve finans şirketi aracılığı ile kasabalıların neredeyse tamamını konut sahibi yapmıştır. Bu arada para kazanmayı, mimar olma fırsatını, dünyayı gezmeyi, kısaca tüm hayallerini ertelemek zorunda kalmıştır. Kasabaya yaptığı bunca iyilik kötü yürekli banker Henry F. Potter (Lionel Barrymore)'ın çıkarları ile çakışır. Potter, Bailey'in sürekli peşindedir artık. 

Birgün aradığı fırsat karşısına çıkar ve finans şirketine ait önemli bir miktarda para Bailey'in yaşlı ve alkolik amcası Billy Bailey (Thomas Mitchell)'in dalgınlığı sonucunda Potter'ın eline geçer. Banka müfettişlerinin yaptığı bir denetlemeden sonra şirketin açığı ortaya çıkar. Bu iflas ve tutuklanma anlamına gelmektedir.

Çareyi intaharda bulan Bailey kendini nehre atmak üzere iken yeryüzüne gönderilen melek Clarence (Henry Travers) onu ölümden kurtarır. Melek, Bailey'in bir arzusunu yerine getirerek ona "kendisinin hiç doğmamış ve yaşamamış olduğu" bir dünyayı gösterir. Bailey kendisine gösterilen bu dünyanın hiç de zannedildiği gibi ideal olmadığını görür ve insanların çevrelerine sayısız katkıları, iyilikleri olduğunu, ama her zaman bunun farkına varamadıklarını anlar.

FRAGMAN:

 It's a Wonderful Life - Şahane Hayat
(Türkçe Altyazılı Tek parça İzle)

 It's a Wonderful Life - Şahane Hayat
(Türkçe Dublaj Tek parça İzle)


- 4 -
Gremlins - Gremlinler
Yapım: 1984
Ülke: ABD
Yönetmen: Joe Dante
Devam filmi: Gremlinler 2
IMDb: 7.2
Oyuncular: 
Zach Galligan, Phoebe Cates, Hoyt Axton, 
Frances Lee McCain, Dick Miller, Polly Holliday


Randall "Rand" Peltzer yetenekli ancak başarısı tartışmalı olan bir mucittir. New York şehrinde bulunan Çin Mahallesi'nden oğlu Billy için bir hediye alır.

Genç bir Çinli çocuk, onu dedesinin küçük dükkânına götürür. Rand bu dükkândan bir mogwai alır. Dükkanın sahibi Bay Wing teklifi en başta kabul etmez, hatta Rand'in 200 dolarlık teklifini bile reddeder. Ama Bay Wing'in torunu, ailesinin zor durumda olduğunu söyleyerek mogwaiyi Rand'a satar.

Bu küçük yaratık çok masum bir görünüme sahiptir. Ancak Çinli çocuk, Rand'i bu yaratıklar hakkında bazı talimatlar verir; onları parlak ışıktan, özellikle de güneş ışığından uzak tutmalıdır yoksa ölürler, bir damladan fazla su içmemeliler ve kesinlikle geceyarısından sonra beslenmemelidirler.

FRAGMAN:

Gremlins - Gremlinler
(Türkçe Altyazılı  İzle)
Part I

Part II

- 5 -
Bad Santa - Yeni Yıl Soygunu
Yağım 2003
Ülke: ABD
Tür: Komedi, Fantastik, Polisiye
Yönetmen: Terry Zwigoff
Senaryo :Glenn Ficarra
Yapımcı:
Bob Weinstein ,
Ethan Coen , Joel Coen , John Cameron
IMDb: 7.1
Oyuncular:
Billy Bob Thornton, Brett Kelly, Lauren
Graham, Lauren Tom, Tony Cox


Cohen Kardeşler’den Noel Baba’ya Ahlaksız Bir Bakış!

Hollywood’un gözde oyuncularından Billy Bob Thornton, Bernie Mac (Mr. 3000) ve John Ritter yılın en çok konuşulan bu komedi filminde biraraya geliyor. Noel Baba Willie T. Stokes (Thornton) kasabaya gelir; ancak sizin uslu ya da yaramaz çocuk olmanız onun umrunda değil. Willie’nin en sevdiği tatil geleneği etraftaki alışveriş merkezlerinden topladığı ganimetlerle çuvalını doldurmak...

Sempatik görünümleriyle insanları kolayca etkileyebilen ikilinin tüm planları, karşılarına çıkan 8 yaşındaki bir çocuk yüzünden altüst olur.

FRAGMAN:
Bad Santa - Yeni Yıl Soygunu
(Türkçe Dublaj Tek parça İzle)


- 6 -
Home Alone - Evde Tek Başına 
Yapım: 1990
Ülke: ABD
Tür: Komedi, Aile
Yönetmen: Chris Columbus
IMDb: 7.4
Oyuncular: 
Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern
John Heard, Tim Curry, Brenda Fricker, Catherine O'Hara

Kevin, ailesi Fransa'ya tatile giderken yanlışlıkla evde unutulur. Yalnız kaldığını farkettiği anda, evini de hırsızlara karşı korumak zorunda kalacağını anlar.

Harry ve Marv'ın niyeti, Kevin'in mahallesindeki tüm evleri soymaktır. Kevin'in evinin kolay lokma olmayacağını acı deneyimlerle öğreneceklerdir.

John Hughes'un senaryosunu yazdığı filmin yönetmeni ise Chris Colombus. Evde Tek Başına, vizyona girdiği dönemde büyük ilgi toplamışti.

FRAGMAN:

Home Alone - Evde Tek Başına
(Türkçe Altyazılı İzle)
Part I

Part II

- 7 -
Milyarder
Yapım: 1986
Ülke: Türkiye
Tür: Komedi, Dram
Yönetmen: Kartal Tibet
Senaristler: Ertem Egilmez, Umit Unal
IMDb:7.2
Oyuncular:
Şener Şen, Adile Naşit, Münir Özkul, Uğur Yücel, Tuluğ Çizgen,
Güzin Çorağan, Müge Akyamaç, Kemal İnci

Milyarder, 1986 Türkiye yapımı Kartal Tibet'in yönettiği komedi dram türündeki film, Türkiye'nin küçük ilçerinden biri olan Mesudiye'deki tren istasyonunun amiri Mesut'un Millî Piyango'dan büyük ikramiye kazanması ile birlikte çevresinde gelişen olayları anlatıyor. Filmde Türk sinemasının unutulmaz isimleri Şener Şen, Münir Özkul ve Adile Naşit başrollerde.

Milyarder
(Tek Parça İzle)


- 8 -
While You Were Sleeping - Sen Uyurken

Ülke: ABD
Yıl: 1995
Türü: Komedi, Romantik, Romantik Komedi
Yönetmen: Jon Turteltaub
Senarist: Daniel G. Sullivan
IMDb: 6.6
Oyuncular: 
Sandra Bullock, Bill Pullman, Peter Gallagher, 
Peter Boyle, Jack Warden


Lucy yalnız bir genç kadındır. Noel zamanı bir gün metro durağında beklerken bir adamın raylara düştüğünü görür. Peter adındaki bu adamın hayatını kurtarır ve hastaneye yatmasına yardımcı olur.

Peter kendinde değilken Lucy bu adamın hayatı boyunca beklediği gibi bir adam olduğunu düşünür. Bu arada Peter'ın epeydir görüşmediği ailesine de onun nişanlısı olduğunu söylemek zorunda kalır. Peter'ın kardeşi Jack'in ortaya çıkmasıyla Lucy'nin aklı daha da karışır. Çünkü Jack de çok iyi bir adamdır.

FRAGMAN:

While You Were Sleeping - Sen Uyurken
(Türkçe Altyazılı İzle)
Part I

Part II

While You Were Sleeping - Sen Uyurken
(Türkçe Dublaj Tek parça İzle)

- 9 -
Bridget Jones Diary - Bridget Jones'un Günlüğü
Yapım:2001
Ülke: İngiltere
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Sharon Maguire
IMDb: 6.7
Oyuncular:
Renée Zellweger, Hugh Grant, Colin Firth,
Jim Broadbent, Embeth Davidtz, Gemma Jones


Otuzlarının başlarında, hâlâ bekâr ve fazla kilolarını vermeye çalışan Bridget Jones, yeni yılla birlikte artık hayatında bir şeyleri değiştirmeye karar verir; sigarayı bırakmayı, kilo vermeyi, hayatının erkeğini bulmayı aklına koyar ve bir günlük tutmaya başlar.

Kısa süre içinde patronu Daniel Cleaver ile flört etmeye başlayan Bridget; çok geçmeden kendisinin tam bir çapkın olduğunu fark eder. İşyerinde iş arkadaşlarından Lara ile yakalayınca, Daniel’dan ayrılır ve kendine yeni bir iş bulur. Bu süre zarfında Noelde tanıştığı Mark Darcy ile birkaç kez rastlaşır ve gittikçe ona karşı hisler beslemeye başlar. Fakat Daniel’dan kurtulması düşündüğü kadar kolay olmayacaktır. Bridget, kendini bir anda tamamen zıt karakterlere sahip iki erkek arasında bulur.

Renée Zellweger bu filmdeki rolü için Akademi Ödülleri’nde En iyi Kadın Oyuncu ödülüne aday gösterilmiştir.

FRAGMAN:

Bridget Jones Diary - Bridget Jones'un Günlüğü
(Türkçe Altyazılı Tek Parça İzle)

Bridget Jones Diary - Bridget Jones'un Günlüğü
(Türkçe Dublaj Tek Parça İzle)


- 10 -
Yeni Yıl - Hjem Til Jul - Home For Christmas
Yapım: 2010
Ülke: Norveç İsveç Almanya
Tür: Komedi, Dram
Yönetmen: Bent Hamer
Senaryo: Bent Hamer, Levi Henriksen
IMDb: 6.3
Oyuncular:
Nina Andresen Borud, Trond Fausa Aurvaag, 
Arianit Berisha, Joachim Calmeyer, Levi Henriksen


Noel arifesinde küçük bir Norveç kasabasında, renkli Kuzey Işıkları’nın altında karların arasından eve dönmek için çabalayan insanları görürüz. Herkesin başka bir Noel hassasiyetiyle meşgul olduğu kasaba halkından çeşitli isimlerin (Doktor Knut, arkadaşı Paul, öğrenci Thomas, metres Karin, ayyaş Jordan) yolları mizah ve trajedi, şefkat ve çaresizlik, bağışlama ve umut, doğum ve ölümle dolu, birbiriyle iç içe geçen öykülerde kesişecektir.

FRAGMAN:

Yeni Yıl - Hjem Til Jul - Home For Christmas
(Türkçe Dublaj Tek Parça İzle)


- 11 -
A Very Harold And Kumar 3D Christmas
Yapım: 2011
Yönetmen: Todd Strauss Schulson
Tür: Komedi
Ülke: ABD
IMDb: 6.3
Oyuncular: Kal Penn, John Cho, Neil Patrick Harris


Noele birbirleri dışında hazırlanan harold ile kumar yeni arkdaşlar edinmişlerdir. Sonra bu ikili noel akşamı yaşadıkları bir sorundan dolayı beraber new york a doğru yola çıkarlar.

iki kafadar ayyaş olan Harold Lee ve Kumar Patel'in Guantanamo sahilindeki altı senelik şahane serüvenleri sona ermiştir. Tabi ki yaklaşan noeli mahfetmek yolunda da daha iyi bir ikili bulunamayacaktır. Zira daha başlangıçta Harold'un kayınpederinin ödüllü noel ağacını yakıp kül etmeyi becerebilirler! Bol şenlikli, patırtılı ve kahkahalı bir pop-corn sineması örneği.

FRAGMAN:

A Very Harold And Kumar 3D Christmas
(Türkçe Dublaj Tek Parça İzle)



- 12 -
Kiss Kiss Bang Bang
Ülke: ABD
Yapım: 2005
Yönetmen: Shane Black
Yapımcı: Joel Silver
Senarist: Shane Black
IMDb: 7.7
Oyuncular: Michelle Monaghan, Robert Downey, Jr., Val Kilmer


İlk olarak Cannes’da yarışma dışı bölümde izleyicilerle buluşan ve izleyenleri kahkahaya boğan “Kiss, Kiss, Bang, Bang”, ufak hırsızlıklarla geçinen Harry’nin kendini bir cinayet soruşturmasının ortasında buluvermesi çevresinde gelişiyor. 

Bir tesadüf sonucunda dedektif rolü üstleneceği bir filmin oyuncu seçmeleri için Hollywood’a giden Harry, burada ‘Eşcinsel Perry’ diye tanınan gerçek bir dedektifle beraber alıştırmalar yapmaya başlar. 

İşin içine lise aşkı Harmony de girince, işler bir anda karışır ve bu tuhaf üçlü, kendilerini gerçek bir cinayet esrarının ve kovalamacalarla dolu bir maceranın ortasında bulurlar... 

FRAGMAN:

Kiss Kiss Bang Bang
(Türkçe Altyazılı İzle)
Part I
Part II

Kiss Kiss Bang Bang
(Türkçe Dublaj Tek Parça İzle)


- 13 -
The Holiday - Tatil
Yapım:2006
Ülke: ABD
Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Nancy Meyers
IMDb: 6.9
Oyuncular: Kate Winslet, Jude Law, Cameron Diaz, Jack Black

California’da yaşayan Amanda (Cameron Diaz) bir reklam firması sahibidir. İngiltere’nin sakin bir beldesinde yaşayan Iris (Kate Winslet) ise ünlü bir gazetede popüler konular üzerine yazılar yazmaktadır. Her ikisinin de ortak yönü monoton hayatlarından sıkılmaları olunca, internetten bir arkadaş bularak evlerini değiştirmek isterler. İkisi arasında yapılan anlaşmayla bir süreliğine bu maceraya girişecek olan Amanda ve Iris, ev değişimiyle birlikte aynı zamanda birbirlerinin özel hayatlarına da adım atmış olacaklardır.

Sıcak bir romantik – komedi olarak nitelendirilen ve ünlü 4 oyuncunun bir arada yer aldığı film, karşılıklı evlerini değiştiren iki kadının hikayesini ve buna bağlı olarak yaşayacakları ilişkileri konu ediniyor. filmlove.net olarak bu yapımı sizlere Türkçe dublajlı sunuyor; iyi seyirler diyoruz.

FRAGMAN:

The Holiday - Tatil
(Türkçe Altyazılı Tek Parça İzle)


- 14 -
A Christmas Carol - Yeni Yıl Şarkısı
Yapım: 2009
Ülke: ABD
Tür: Animasyon, Aile, Dram , Komedi
Yönetmen: Robert Zemeckis
IMDb: 6.8
Oyuncular:
Jim Carrey , Gary Oldman , Colin Firth ,
Robin Wright , Fionnula Flanagan


Charles Dickens'ın her zaman güncelliğini koruyan ünlü Noel hikayesinin yeni versiyonu. 

Scrooge inatçı, cimri ve huysuz bir adamdır. Çok zengin olmasına rağmen paylaşmayı bilmez. Onu mutlu etmek neredeyse imkansızdır. Noel akşamı üç hayalet onu ziyaret eder ve Scrooge'a eskiden nasıl bir insan olduğunu, bugününü ve değişmediği takdirde gelecekte onu nelerin beklediğini göstermeye başlarlar. Scrooge değişmesi gerektiğini anlar.

FRAGMAN:

A Christmas Carol - Yeni Yıl Şarkısı
(Türkçe Dublaj Tek Parça İzle)


- 15 -
The Polar Express - Kutup Ekspresi 
Yapımı: 2004 
Ülke: ABD
Tür: Animasyon , Aile , Macera
Yönetmen: Robert Zemeckis
Senaryo: Robert Zemeckis
IMDb: 6.6
Oyuncular:
Tom Hanks , Hazal Erdal , Michael Jeter , Anıl Kırkyıldız, Chris Coppola

Şüpheci bir çocuk, Noel Baba'nın gerçekten varolup olmadığını merak eder ve Kuzey Kutbu'na doğru heyecanlı bir tren yolculuğuna çıkar. Yolculuğa çıkan diğer çocuklarla birlikte, kendilerini büyük bir maceranın içinde bulurlar. Bu küçük ve zeki çocuk, inananlar için hayatın mucizelerinin asla solmadığını kendisine gösteren bir keşif serüvenine dalacaktır.

FRAGMAN:

The Polar Express - Kutup Ekspresi
(Türkçe Dublaj Tek Parça İzle)


- 16 -
Neşeli Hayat
Yapım: 2009
Ülke: Türkiye
Yönetmen: Yılmaz Erdoğan
Senaryo: Yılmaz Erdoğan
Tür: Komedi Filmi
IMDb: 6.2
Oyuncular: 
Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut, Burcu Gönder, 
Cezmi Baskın, Erdal Tosun, Rıza Akın

Rıza Şenyurt krismıs mevsiminin dünyadaki en sorunlu Noel babasıdır... Bir kere Noel Babanın tam olarak ne olduğunu bilmemektedir!!! Sırtında dünyanın yükünü taşıyan Noel Baba Rıza Şenyurt işi sonunda öğrenir: Hayat dediğimiz şey, çocukların inandığı yalanlardan daha gerçek değildir!!!

Filmin adı, Ömer Hayyam’ın şu dörtlüğünden esinlenmiştir:

" Yarım somunun var mı,
bir de küçücük evin,
kimsenin kulu kölesi değil misin,
en neşeli hayat senin. "

FRAGMAN:

Neşeli Hayat
(Tek Parça İzle)

- 17 -
New Year's Eve - Yılbaşı Gecesi

Yapım: 30 Aralık 2011 
Ülke: ABD
Yönetmen: Garry Marshall
Tür: Komedi , Romantik
IMDb; 5.6
Oyuncular: Robert De Niro, Ashton Kutcher, Zac Efron


Sevgi, umut, fedakarlık duyguları çevresinde hayata ikinci bir şans vermek ve taze başlangıçlara evet diyebilmek üzerine sıcak hikayeler anlatan film, yeni yıl arifesinde New York'ta yaşayan yalnız insanların kesişmeli öykülerini anlatıyor. 

Yönetmenliğini Özel Bir Kadın ve Kaçak Gelin gibi modern romantik klasiklere imza atmış yapımcı/yönetmen Garry Marshall'ın üstlendiği ve oyuncu kadrosu Halle Berry, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Abigail Breslin, Chris Bridges, Robert De Niro, Josh Duhamel, Zac Efron, Hector Elizondo, Katherine Heigl, Ashton Kutcher, Seth Meyers, Lea Michele, Sarah Jessica Parker, Michelle Pfeiffer, Til Schweiger, Hilary Swank ve Sofia Vergara gibi büyük yıldızlardan oluşan filmin senaristliğini ise Ateşli Oda (Habitación en Roma) filminin de senaryo danışmanlığını yapan Katherine Fugate üstleniyor..

FRAGMAN:

New Year's Eve - Yılbaşı Gecesi
(Türkçe Dublaj Tek Parça İzle)


- 18 -
Jingle All the Way - Babam Söz Verdi
Yapım: 1996 
Ülke: ABD 
Tür: Komedi 
Yönetmen: Brian Levant 
IMDb: 5.4 
Oyuncular: 
Arnold Schwarzenegger, Phil Hartman, Rita Wilson 


Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) işi başından aşkın bir ticaret adamı. İşlerine öyle bir kendini kaptırıyor ki oğlu Jamie’nin karate sınıfındaki kuşak takma törenini kaçırıyor. 

Bunun üzerine kendisini affettirmek için zamanın populer oyuncağı Turbo Man sözü veriyor. ‘Turbo Man’ bütün çocuklar tarafından ilgiyle takip edilen bir süper kahraman. 

Bu istek Howard için çok kolay bir istek gibi görünüyor olsa da ‘Turbo Man’in çok populerdir ve bu oyuncağı bulmak zor olduğu gibi aynı zamanda rakibi Myron Larabee (Sinbad) de bu oyuncak peşindedir.

FRAGMAN:

Jingle All The Way - Babam Söz Verdi
(Türkçe Dublaj Tek Parça İzle)


- 19 -
Surviving Christmas - Noel Ailesi
Yapım:2004
Ülke: ABD
Tür: Komedi, Aile
Yönetmen: Mike Mitchell
IMDb: 5.2
Oyuncular:
James Gandolfini, Ben Affleck, Christina Applegate


Yalnız ve biraz garip bir milyoner, bir aileye Noel tatilini kendisiyle geçirmeleri için para öder. Drew Latham, başarılı ve yalnız bir yöneticidir.

Yalnız bir Noel daha yaklaşırken Drew çocukluk evini ziyaret edip birkaç eski anısını yeniden canlandırmak ister. Ancak eski evinin olduğu yerde bambaşka bir ev bulur. Evde de bambaşka insanlar yaşamaktadır.

Drew aileye iyi bir çek karşılığında reddedemeyecekleri bir teklif yapar. Noel’i beraber geçireceklerdir. Fakat bu tuhaf adamla Noel tatili geçirmek sandıkları kadar kolay olmayacaktır. 

FRAGMAN:

Surviving Christmas - Noel Ailesi
(Türkçe Dublaj Tek Parça İzle)


- 20 -
The Grinch - Grinç
Yapım:2000
Ülke: ABD
Tür: Fantastik, Komedi
Yönetmen Ron Howard
IMDb: 5.9
Oyuncular: 
Jim Carrey, Taylor Momsen, Jeffrey Tambor, Christine Baranski

Whoville kasabasında yaklaşan Noel heyecanıyla hazırlıklar sürmektedir. Kasaba halkı birbirine en güzel hediyeleri almak için koşuştururken kasabaya tepeden bakan Crumpit Dağı'nda bir mağarada yaşayan Grinch, her Noel döneminde tekrarlanan bu çılgınca koşuşturmadan rahatsız bir biçimde aşağıdaki insanlara Noel'i nasıl zehir edebileceğinin planlarını yapmaktadır. Bu sırada kasabadan küçük bir kız Grinch'in kapısını çalar...

FRAGMAN:

The Grinch - Grinç
(Türkçe Dublaj Tek Parça İzle)




NoT:
Yazımızdaki filmlerin müziklerini Soundtracks bölümümüzden dinlenebilir.

Kaynak ve Alıntılar:
wikipedia, beyazperde.com, sinemablog.com, Sinemablog'dan Okuyucu, listelist.com, Gizem Oktay, sinemalar.com, direk-film.com, Seytan Girl, filmlove.net, kisatesadufler.com, filmadamı
KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.


Yazı ve Derlemeler:
Giriş Yazısı ve Edit:
Edit:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...